IZNUDA U TRSTU: Srbin tukao dečaka i tražio mu novac!

Izvor: Kurir, 14.Sep.2015, 06:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZNUDA U TRSTU: Srbin tukao dečaka i tražio mu novac!

TRST - Državljanin Srbije Filip S. (22) uhapšen je u Trstu zbog sumnje da je od mladića (17) pokušao da iznudi 1.200 evra. Kako prenose italijanski mediji, maloletnik i njegova porodica preživeli su torturu Srbina, kojem su lisice na ruke stavljene prilikom primopredaje novca.

- Filip S., za koga se sumnja da je diler droge, hteo je od dečaka da naplati dug navodno za marihuanu. Pretio mu je i govorio mu: „Znam gde živiš! Imaš dva dana, ako mi ne vratiš dug, završiće se loše >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << po tebe i tvoju porodicu. Slomiću ti sve zube, a onda ću nestati“ - navode italijanski mediji.

Kako bi naplatio dug, Srbin nije oklevao ni da pretuče maloletnika, pa mu je prišao na plaži i udario ga nekoliko puta.

- Filip S. dečaku je govorio: „Video sam automobil tvog oca parkiran ispred kuće. Za nekoliko dana biće moj!“ Maloletniku je pretio i preko Fejsbuka. Dečak je bio toliko uplašen da je čak nameravao nasilniku da preda porodični nakit. Ipak, sve je rekao roditeljima, koji su slučaj prijavili policiji - navode mediji

(Z. N.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.