ISPOVEST SINA KRVNIKA IZ SENTE: Vrati se kurvino derište i tebe da ubijem!

Izvor: Kurir, 22.Maj.2015, 03:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISPOVEST SINA KRVNIKA IZ SENTE: Vrati se kurvino derište i tebe da ubijem!

Otac je uperio pušku u mene i povukao obarač, ali nestalo je metaka. Zato me nije ubio, rekao Vlastimir, kome je Rade Šefer posle svadbe satro porodicu

KANJIŽA - Kad se svadba završila, otišli smo u Martonoš. Bilo je kasno jutro. Legao sam malo da se odmorim. Zaspao sam... Posle nekog vremena probudio me je pucanj.

Ovako je početak krvavog pira koji se u subotu dogodio opisao Vlastimir Šefer, sin Radeta Šefera (55), koji je jutro posle Vlastimirove svadbe pobio >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << šestoro ljudi, uključujući njegovu suprugu i majku.

Krvava drama

Mladić je opisao svaki detalj krvave drame koja je trajala desetak minuta u dvorištu i kući roditelja njegove supruge Šandora i Karoline Bajtai.

- Kad me pucanj probudio, izašao sam napolje da vidim šta se dešava. U dvorištu video sam Šandora, koji je bio na zemlji i krkljao. Pored njega je mrtva ležala Karolina.

Moj otac je tada uperio pušku u mene i povukao obarač, ali nestalo mu je metaka. Samo zato me nije ubio - ispričao je, i dalje u šoku,  Vlastimir.

Prema njegovim rečima, odmah je otrčao i sakrio se iza drveta u dvorištu.

UŽASNUTI Komšije o ubistvu Traćika

TASTA UBIO U HODNIKU, A TAŠTU NA SPAVANJU

Komšija koji nije želeo da mu objavljujemo ime kaže da je pomahnitali Rade Šefer kobnog jutra bio i u kući tasta i tašte, ali da je otišao, verovatno misleći da se još nisu vratili sa svadbe.

- Verovatno je tu prvo tražio Rožu. Potom je otišao kod Jenea. Pričaju da ga je Jene video jer je kolima ušao u dvorište i da je utrčao u kuću i zaključao vrata. Nažalost, to Radeta nije zaustavilo - kaže komšija. On dodaje da je monstrum pucao u vrata i kroz razbijeno staklo ušao u kuću.

- Jene Traćik je ubijen u hodniku, a Gizela u spavaćoj sobi. Njihova tela našao je stariji unuk, Rafaelov sin, koji je došao da vidi babu i dedu - rekao je komšija.

Bio opremljen

PUCAO IZ AUTOMATSKE PUŠKE

Komšije iz Oroma koji su Radeta Šefera znali iz lova pretpostavljaju da je on u svom krvavom pohodu nosio svoju pušku pumparicu.

- To je automatska puška koja u šaržeru ima pet metaka i jedan u cevi. Ceo šaržer može da ispali za samo pet sekundi - kaže poznanik ubice.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.