IDENTIFIKOVANA: Leš žene nađen na gradilištu pozorišta

Izvor: Kurir, 01.Dec.2015, 07:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IDENTIFIKOVANA: Leš žene nađen na gradilištu pozorišta

Leš je bio u veoma lošem stanju, potpuno raspadnut. S obzirom na to, još uvek se ne zna uzrok smrti, pa se ne isključuje mogućnost ubistva.

SUBOTICA - Na gradilištu Narodnog pozorišta u Subotici juče je pronađeno telo Radmile M.

Telo je slučajno pronašla grupa studenata arhitekture Fakulteta tehničkih nauka, koji su u pratnji profesora obilazili gradilište.

Telo je pronađeno u podrumu objekta, koji je bio pun vode. Tužilac Višeg javnog tužilaštva >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i inspektori subotičke policije ubrzo nakon toga započeli su uviđaj.

- Sve će se znati nakon obavljene obdukcije - navodi izvor Kurira iz istrage.

Prema nezvaničnim saznanjima Kurira, policija ispituje da li je telo pronađeno na gradilištu posmrtni ostatak starice čiji je nestanak prijavljen još osmog marta ove godine u Subotici.

(P. S.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.