Hitna pomoć: 136 intervencija

Izvor: B92, 11.Jun.2012, 07:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hitna pomoć: 136 intervencija

Beograd -- U saobraćajnom udesu koji se dogodio sinoć u Batajnici teže je povređena jedna osoba, izjavila je jutros Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

U udesu koji se dogodio nešto pre 21.30 časova u Ulici Majora Zorana Radosavljevića ispred broja 205 u Batajnici povređen je muškarac starosti oko 30 godina, rekla je Macura.

On je bio bez svesti i postoji sumnja da je zadobio prelom vratnog dela kičme, objasnila je Macura.

Sa razderotinom temenog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dela glave, prelomom nosnih kostiju, krvnim podlivima na čelu i razderotinom u predelu kuka prevezen je na Odeljenje za reanimaciju beogradskog Urgentnog centra, dodala je Macura.

Dva saobraćajna udesa dogodila su se i oko 23.40 časova na Slanačkom putu i oko 23.15 sati na uglu ulica Poručnika Spasića Mašere i Vodovodske, ali u njima nije bilo povređenih, rekla je Macura.

Hitna pomoć je tokom noći obavila 136 intervencija od kojih 25 na javnom mestu, a za protekla 24 sata 289 intervencija od čega 78 na javnom mestu, precizirala je Macura.

Lekarima su se najčešće javljali srčani bolesnici sa bolom u grudima i astmatičari, navela je Macura.

Macura je savetovala da je potrebno biti skoncentrisan, uzimati voćne sokove, prirodnu vodu i laganu ishranu i adekvatno se odevati.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Batajnica: Jedna osoba povređena u udesu

Izvor: S media, 11.Jun.2012

U saobraćajnom udesu koji se dogodio sinoć u Batajnici teže je povređena jedna osoba, izjavila je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura...U udesu koji se dogodio nešto pre 21.30 časova u Ulici Majora Zorana Radosavljevića ispred broja 205 u Batajnici povređen je muškarac starosti oko 30...

Nastavak na S media...

Teško povređen muškarac u udesu u Batajnici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Jun.2012

BEOGRAD -..U saobraćajnom udesu koji se dogodio sinoć u Batajnici teže je povređena jedna osoba, izjavila je jutros Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura...U udesu koji se dogodio nešto pre 21.30 časova u Ulici Majora Zorana Radosavljevića ispred broja 205 u Batajnici povređen je muškarac...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.