HAOS U LEBANU: Muškarac (42) pištoljem pretukao direktora škole!

Izvor: Kurir, 29.Okt.2014, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAOS U LEBANU: Muškarac (42) pištoljem pretukao direktora škole!

Slavoljub S. se tereti da je naoružan pištoljem upao u kancelariju direktora škole Vuk Karadžić u Lebanu pretio mu, jer ga nije zaposlio u školi, a zatim ga izudarao po licu

LEBANE - Slavoljub S. (42) priveden je jutros u policijsku stanicu jer ušetao u školu Vuk Karadžić s pištoljem u ruci i pretio, a zatim i udario direktora Dragana J.

Kako Kurir saznaje Slavoljub S. oko osam časova ušetao je naoružan u kancelariju direktora škole Dragan J. Slavoljub >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << S. počeo je s pištoljem u ruci da preti direktoru, da će ga ubiti, jer nije ispoštovao dogovor oko zaposlenja u školi, a zatim nasrnuo na njega.

Posle pretnji Slavoljub S. udario je pištoljem direktora škole po licu, koji je zadobio povrede.

Policija je posle prijave napada privela Slavoljuba S. u policijsku stanicu Lebane zbog napada.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Pijan pištoljem na direktora škole

Izvor: B92, 29.Okt.2014

Jedan muškarac iz Lebana upao je danas u Osnovnu školu "Vuk Karadžić" u tom mestu i dva puta pištoljem u glavu udario direktora Dragana Jovića...Kako je naveo izvor, napadač S.S.(42) je odmah uhapšen. Incident se dogodio u 8.10. Učenici su bili na nastavi, pa je izbegnuta veća panika u školi...Napadač...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.