Dva deteta poginula u požaru

Izvor: Večernje novosti, 30.Okt.2014, 14:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva deteta poginula u požaru

PANČEVO - U naselju Mali Rit kod Pančeva došlo je do požara u kući Viktorije Jovanović iz još neutvrđenog razloga. U kući su se u tom trenutku nalazila deca A.J. (2) i K.J. (5) koja su izgubila život, a RTS navodi da su deca bila sama u kući. Gašenje požara je u toku.(Alo)

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Dva deteta poginula u požaru, majka sa komšijama izvukla tela

Izvor: Večernje novosti, 30.Okt.2014

PANČEVO - U naselju Mali Rit kod Pančeva došlo je do požara u kući Viktorije Jovanović, a ''Novosti'' nezvanično saznaju da je uzrok nesreće najverovatnije krevet koji se zapalio. U kući su se u tom trenutku nalazila deca A.J. (2) i K.J. (5) koja su bila sama, jer je majka u tom trenutku otišla...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.