Doktor Dobričanin za Kurir: Ćerka Snežane Malović zadobila povredu glave, ima prelom lobanje

Izvor: Kurir, 21.Apr.2015, 06:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Doktor Dobričanin za Kurir: Ćerka Snežane Malović zadobila povredu glave, ima prelom lobanje

Odron od nekoliko tona pao pored automobila političarke, a od udara njena ćerka T. M. (12) dobila prelom lobanje i potres mozga

BEOGRAD - T. M. (12), ćerka bivše ministarke pravde Snežane Malović, koju je pre dva dana na putu između manastira Morače i Kolašina povredila kamenica koja je pala sa 50 metara visine, zadobila je prelom lobanje i jak potres mozga, zbog čega će još nekoliko dana biti na intenzivnoj nezi, kaže za Kurir dr Vladimir Dobričanin, direktor >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Urgentnog centra KC Crne Gore.

Devojčica, kako kaže naš sagovornik, nije životno ugrožena, ali je i dalje u jedinici intenzivnog lečenja, gde se prati njeno stanje.

- Ona je dobro, oporavlja se. Zadobila je povredu glave, ima prelom lobanje. Ta povreda nije mala, imala je i jak potres mozga, ali nije, hvala bogu, životno ugrožena, niti postoji bilo kakva opasnost da će kasnije u životu imati posledice zbog toga. Takve pacijente pratimo najmanje 48 sati, a devojčicu ćemo zadržati još nekoliko dana da budemo sigurni da je sve u redu - kaže Dobričanin.

Dodao je da je ćerka bivše srpske ministarke veoma hrabro sve podnela.

- Odlična je. Ona je miljenica svima u Urgentnom centru. Pozitivna je, nasmejana, nije uopšte plakala. Roditelji su stalno u kontaktu s lekarima. Snežana Malović ima potpuno poverenje u nas, nije pravila nikakvu dramu, trudi se da bude pribrana - kaže Dobričanin, uz opasku da su „bivši i sadašnji ministri najbolji pacijenti jer uvek ćute i slušaju lekare“.

Podsetimo, T. M. (12) povređena je u nezgodi koja se dogodila pre dva dana na putu između manastira Morače i Kolašina, u mestu Mioska. Nesreća se dogodila u 17.45 sati, kad je pored džipa „tojota hiluks“ beogradskih tablica, u kojem su bili Vuk i Snežana Malović sa ćerkom, pao odron od nekoliko tona s visine od 50 metara. Kamen se prilikom pada rasprsnuo, a parčići su udarili u džip.

(J. V.)

Bez komentara

MALOVIĆEVA JOŠ U ŠOKU

Bivša ministarka pravde Snežana Malović, kako saznajemo, još je u šoku zbog nesreće koja se dogodila. Ona nije želela da komentariše nesreću u kojoj je povređena njena ćerka.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.