Izvor: Blic, 22.Apr.2017, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMATIČAN SNIMAK IZ KRALJEVA Pljačkaš uleće u menjačnicu, maltretira radnicu i odnosi sav novac (VIDEO)

Policijski službenici Policijske uprave Kraljevo uhapsili su i, po nalogu nadležnog tužioca, zadržali do 48 sati I.M. (1975) iz Užica, zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo razbojništvo.

Kako se navodi u saopštenju policije, osumnjičeni je sinoć, oko 19.30 časova, u Ulici Jovana Deroka u Kraljevu, u društvu nepoznate osobe, uz pretnju pištoljem i upotrebom fizičke sile, otuđio veću sumu domaćeg i stranog novca od radnice menjačnice.

Kako saznaje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << "Blic", njih dvojica su prvo ušli market i uperili pištolj u radnike. Onda je jedan od pljačkaša ušao u menjačnicu, u koju se ulazilo kroz prodavnicu.

Radnica menjačnice je tom prilikom zadobila lakše telesne povrede.

Prilikom hapšenja, kod osumnjičenog je pronađen otuđen novac i vraćen vlasniku.

Policijski službenici preduzimaju potrebne mere i radnje u cilju pronalaska i identifikacije drugog izvršioca.

Osumnjičeni će u zakonskom roku biti priveden nadležnom tužiocu, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.