DRAMA U ZEMUNU: Veliki broj patrola proverava da li je policajac ubio oca

Izvor: Večernje novosti, 04.Sep.2015, 00:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA U ZEMUNU: Veliki broj patrola proverava da li je policajac ubio oca

Na Vojnom putu u Zemunu u toku je prava drama, jer su građani prijavili da je policajac navodno ubio oca, a nakon toga se zaključao u kući, prenosi "Blic".Na lice mesta je poslato deset patrola policije i ekipe Hitne pomoći, koje će proveriti da li je prijava građana verodostojna.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

DRAMA U ZEMUNU Policajac ubio oca i zaključao se u kući, stigli i pregovarači MUP-a

Izvor: Blic, 04.Sep.2015

Na Vojnom putu u Zemunu u toku je prava drama! Policajac je ubio oca, nakon čega se zaključao na spratu porodične kuće, saznaje "Blic". Na lice mesta su stigli i forenzičari kao i pregovarač MUP-a. Oko 00.45 sati začuli su se povici i udarci pa se pretpostvalja da je interventna ekipa ušla u...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.