DRAMA U NOVOM SADU: Majka skočila sa terase, otac pretio da će se ubiti zajedno sa detetom u rukama!

Izvor: Telegraf.rs, 14.Avg.2014, 09:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA U NOVOM SADU: Majka skočila sa terase, otac pretio da će se ubiti zajedno sa detetom u rukama!

Danica Ruter (42) je skočila sa zgrade nakon svađe sa suprugom Radetom Ruterom (34), koji je nakon skoka supruge i sam pretio da će da se baci sa zgrade sa dvogodišnjim sinom

U Dositejevoj ulici u Novom Sadu, Danica Ruter (42) je pod summnjivum okolnostuma pala sa terase stana koji se nalazu na drugom spratu.

Žena je sa teškim telesnim povredama prevezena u KBC Vojvodina.

Njen suprug Danijel Ruter je na terasi stana, sa njihovim dvogodišnjim >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << sinom Aleksandrom, pretio da će dete da baci ako mu neko priđe. Na licu mesta bili su vatrogasci, policija i Hitna pomoć. Muškarac je odustao od skoka nakon 45 minuta pregovaranja sa policijom koja ga je zatim uhapsila.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Kako prenosi “Radio 021″, žena je skočila nakon svađe sa suprugom, koji je nakon skoka supruge i sam pretio da će da se baci sa zgrade sa dvogodišnjim sinom.

Bračni par romske nacionalnosti se često svađao, a prema tvrdnjama komšija, muškarac je bio alkoholičar i često je tukao suprugu. Ona se poslednjih nedelju dana krila kod komšije, a danas kad se vratila kući, usledila je nova svađa i večerašnji incident.

(E. T./ Foto: Ilustracija)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.