DRAMA Sudar kamiona i automobila, vatrogasci izvlače petoro zarobljenih putnika

Izvor: Blic, 15.Jul.2015, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA Sudar kamiona i automobila, vatrogasci izvlače petoro zarobljenih putnika

U saobraćajnoj nezgodi koja se danas dogodila oko 12 sati na magistralnom putu Pirot-Dimitrovgrad kod sela Gojin Dol, u kojoj je prema nezvaničnim informacijama, došlo u sudaru automobila i kamiona, šestoro bugarskih državljana je povredjeno i njima je ukazana lekarska pomoć u Službi za prijem i zbrinjavanje urgentnih stanja Opšte bolnice Pirot.

Saobraćaj je bio u prekidu više od dva i po sata, a kolona vozila je zbog toga na ovoj važnoj medjunarodnoj saobraćajnici bila >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dugačka desetak kilometara.

Povredjene osobe su starosti od 13 do 31. godine.

Povredjeni su Stoilka Šoneva Ivanova (25), Atanas Petrov Ivanov (31), Anastasio Zdravkov Ivanov (13 ) Adelina Zdravkov Atanasova (16), Zlatka Milčeva Ilieva (30) i Asen Hetkov Asenov (24).

Prema rečima dežurnog lekara u Službi za prijem i zbrinjavanje urgentnih stanja Opste bolnice Pirot dr Jovane Ilić, povredjene je dovezla ekipa Hitne pomoći iz Dimitrovgrada oko 13 sati.

- U jednom putničkom vozilu su bile četiri a u drugom dve osobe. Najteže povredjeni muškarac, vozač jednog od automobila je zadobilo prelom levog kuka i serijski prelom rebara sa desne strane i on je zbrinut na Odeljenje hirurgije Opšte bolnice. Jedna žena je zadobila nagnječenje grudnog koša o ona je opservirana u našoj Službi. Druga mladja osoba je srčani bolesnik i pretprela je stres. Nju smo takodje zbrinuli kod nas. Maloletno dete ima distorziju levog skočnog zgloba, dok se dva muškarca iz drugog automobila zadobila posekotine jezika i potkolenice. Njih petoro su i dalje na opservaciji u našoj Službi - rekla je za ''Blic'' doktorka Ilić

Kako smo saznali, oni su putovali iz Beča za Sofiju. Najteže povredjeni muškarac Atanas Petrov Ivanov će najverovatnije ostati na Odeljenju hirurgije, a ostali lakše povredjeni će, posle opservacije kod nas. biti pušteni kući - rekla je dr Ilić.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sudar kamiona i automobila: Izvlače petoro zarobljenih putnika

Izvor: Vesti-online.com, 15.Jul.2015

Pet putnika zarobljeno je u putničkom automobilu bugarske registracije, nakon saobraćajne nesreće na državnom putu Niš - Gradina, Goin dol kod Dimitrovgrada, saznaje "Blic"...Do nesreće je došlo oko podneva, kada su se sudarili putničko vozilo i kamion...U putničkom vozilu je bilo pet putnika,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.