DRAMA NA KONJARNIKU Deo raketnog bacača pronađen iza vrtića

Izvor: Blic, 12.Feb.2016, 11:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA NA KONJARNIKU Deo raketnog bacača pronađen iza vrtića

Iza vrtića "Šećerko" na Konjarniku pronađena je prazna cev raketnog bacača, saznaje "Blic".

Cev raketnog bacača je okačena na jednoj od sprava za vežbanje u parku iza vrtića, koji se nalazi u ulici Vladimira Tomanovića na Konjarniku. Kako saznajemo, kutiju je sinoć pronašao muškarac dok je šetao psa.

Na licu mesta pojavili su se i civilna zaštita i vatrogasci.

Policija je odmah po pronalasku kutije alarmirala Sektor za vanredne situacije, međutim niko od nadležnih nije radio tokom noći, pa su ekipe MUP su sve do jutra obezbeđivale vrtić.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pronađen deo raketnog bacača kod vrtića na Konjarniku

Izvor: RTS, 12.Feb.2016

. U beogradskom naselju Konjarnik pored vrtića "Šećerko" sinoć je pronađena plastična cev raketnog bacača bez municije.

Nastavak na RTS...

PANIKA NA KONJARNIKU Policija uklonila cev raketnog bacača kod vrtića Šećerko

Izvor: Kurir, 12.Feb.2016

Ispred vrtića "Šećerko" na Konjarniku neidentifikovana osoba protekle noći ostavila je deo raketnog bacača "zolja" veličine jedan metar, saznaje Kurir!...Policija je odmah alarmirala Sektor za vanredne situacije, međutim kako niko od nadležnih nije radio tokom noći, ekipe MUP su sve do ujutru...

Nastavak na Kurir...

Pronađen prazan deo ručnog bacača "zolja" kod vrtića na Konjarniku

Izvor: Studio B, 12.Feb.2016

Sinoć oko 22,40 časova u Ulici Vladimira Tomanovića u blizini broja 25, u parkiću, naselje Konjarnik, pronađena je prazna plastična cev...Ekipa Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova  je ustanovila da se radi o praznom kontejneru ručnog bacača „zolja“ i uklonila...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.