Crnogorska policija pustila Kosmajca jer ga niko ne traži

Izvor: NaDlanu.com, 23.Jul.2014, 00:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crnogorska policija pustila Kosmajca "jer ga niko ne traži"

Dragoslav Kosmajac je u kotorsku policiju priveden kao "bezbednosno interesantna osoba", nije bilo osnova za njegovo zadržavanje jer za njim nije izdata međunarodna poternica, kaže ministar unutrašnjih poslova Crne Gore Raško Konjević.

"Policija je, shodno njenim nadležnostima, u komunikaciji sa tužiocem privela lice za koje postoji interesovanje sa naše strane, obavila razgovor, konsultovala tužioca. Nakon toga, policija je postupila imajući u vidu da prema toj osobi >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << ne postoji bilo kakvo potraživanje bilo koje države iz regiona”, kaže Konjević.

Kosmajac, koga je premijer Srbije Aleksandar Vučić označio kao glavnog srpskog narko bosa, nakon saslušanja u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru, zbog sumnje da je falsifikovao isprave, pušten je iz policije.

Izvor: pressonline.rs

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.