Čanak oslobođen optužbi za tuču

Izvor: RTS, 24.Okt.2016, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čanak oslobođen optužbi za tuču

Osnovni sud u Novom Sadu oslobodio je lidera LSV-a Nenada Čanka optužbi da je u novosadskoj kafani "Tako je suđeno" u septembru 2012. godine pretukao Pavla Lešanovića.
Sudija Tamara Kucurak je rekla da sud u ponovljenom postupku nije došao ni do kakvih novih saznanja, pa je ostao pri prvobitnoj presudi, izrečenoj 30. marta ove godine.
Čanku je stavljana na teret i optužnica za navodno ugrožavanje >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << bezbednosti, ali je ona odbačena zbog zastarelosti.
Današnjem izricanju presude u Osnovnom sudu u Novom Sadu nisu prisustvovali ni Nenad Čanak ni Pavle Lešanović.
Čanak je na ročištu održanom u petak izjavio da je "to od početka bio i ostao politički proces", i da je namera bila da se "od kafanskog incidenta napravi alat kojim će se diskreditovati" njegov politički rad i on kao čovek.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Čanak ponovo oslobođen za prebijanje Lešanovića

Izvor: Mondo, 24.Okt.2016

Osnovni sud u Novom Sadu oslobodio je danas optužbi lidera LSV Nenada Čanka da je u novosadskoj kafani "Tako je suđeno" septembra 2012. godine pretukao Pavla Lešanovića...Foto: youtube/printscreen..Sudija Tamara Kucurak je rekla da sud u ponovljenom postupku nije došao do nikakvih novih saznanja,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.