CICA UBICA IZA REŠETAKA Za ubistvo dečka osuđena na 13 godina zatvora

Izvor: Blic, 23.Apr.2017, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CICA UBICA IZA REŠETAKA Za ubistvo dečka osuđena na 13 godina zatvora

Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je osudio na 13 godina zatvora Jasminu Cvetković (40), jer je pre dve godine ubila tadašnjeg dečka Milana Tomovića (38).

Tom odlukom, koja je objavljena na sajtu suda, potvrđena je presuda Višeg suda u Beogradu kojom je Cvetkovićeva osuđena za krivično delo ubistvo, a oštećeni upućeni da imovinsko-pravni zahtev ostvare u parnici.

Maksimalna kazna za ubistvo je 15 godina zatvora.

U presudi se navodi da je posle >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << svađe ispred zgrade, Cvetkovićeva Tomovića nogom dva puta šutnula u butinu, nakon čega je on ušao u stan, gde su nastavili sa svađom.

Zatim je, kako se navodi, uzela nož i zadala mu osam uboda, nakon čega je Tomović preminuo.

Cvetkovićeva se pred sudom branila da je to učinila u samoodbrani.

Mediji su preneli da je ona 2000. godine ubila tadašnjeg verenika Aleksandra Paunovića (22), zvanog Mali Paun, te da je i tada tvrdila da je to učinila u samoodbrani, ali je ipak osuđena na sedam godina zatvora.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

APELACIONI: Za ubistvo dečka posle tuče 13 godina robije

Izvor: Kurir, 23.Apr.2017

...Tom odlukom, koja je objavljena na sajtu suda, potvrđena je presuda Višeg suda u Beogradu kojom je Cvetkovićeva osuđena za krivicno delo ubistvo, a oštećeni upućeni da imovinsko-pravni zahtev ostvare u parnici..Maksimalna kazna za ubistvo je 15 godina zatvora U presudi se navodi da je posle...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.