Brani se ćutanjem: Vlasniku „fabrike“ droge određen pritvor

Izvor: Blic, 10.Okt.2015, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brani se ćutanjem: Vlasniku „fabrike“ droge određen pritvor

Nebojši Petronijeviću (61) iz Brajkovića kod Kosjerića, u čijem objektu je otrkivena prava fabrika marihuane, pred Višim sudom u Užicu određen je pritvor do 30 dana.

Na teret mu se stavlja krivično delo neovlašćena proizvodnja opojnih droga, a tokom saslušanja će branio ćutanjem.

U Petronijevićevom objektu policija je u četvrtak zatekla dve prostorije u kojima je uzgajao i sušio marihuana.

Nađeno je 212 sadnica indijske konoplje i čitava >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << laboratorija u službi proizvodnje ove biljke – od digitalne ventilacije, preko aparata za podešavanje temperature i sistema za izvlačenje toplote i vlage, do lampi koje su davale svetlost ilegalnom zasadu.

Ukupna težina zaplenjene sirove marihuane je 43 kilograma, a mimo ovoga policija je pronašla i 776 semenki iste biljke i oko 1.400 evra za koje se sumnja da potiču od preprodaje droge.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.