Bacio bombu na patrolu, ubio policajca, sebe i svog oca

Izvor: Blic, 30.Okt.2011, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bacio bombu na patrolu, ubio policajca, sebe i svog oca

Policajac Siniša H. je poginuo, a njegov kolega Saša M. je teško povređen kada je prilikom intervencije u Ledincima na njih bacio bombu Srećko M. (36) čija je sestra prijavila nasilje u porodici.

Kako saznaje "Blic", u eksploziji su poginuli napadačev otac Jovo M., dok je Srećko M. teško povređen i neizvesno je da li će preživeti. Drugi policajac Saša M. je teško povređen i prevezen je u bolnicu.

Patrola je na teren izašla oko 15.20 časova po pozivu devojke >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koja je prijavila nasilje u porodici. Na vratima porodičnog doma u Ledincima dočekao ih je njen brat Srećko M..

Mladić je u rukama držao "kašikaru" koju je potom aktivirao. Za sada još nema zvaničnih informacija o ovom događaju, a kako saznajemo Srećko M. koji je aktivirao "kašikaru" nema policisjki dosije.

Policijski sindikat: Srbija puna nelegalnog oružja

"Kada će država posvetiti više pažnje problemu nelegalnog oružja u državi, jer se u posedu kriminalaca nalaze velike količine ne samo eksploziva, već i ručnih bombi, automatskog oružja i ostalog naoružanja", saopštio je Policijski sindikat Srbije povodom ovog napada na pripadnike MUP-a.

Uskoro opširnije..

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NS: Bačena bomba - dvoje poginulih

Izvor: B92, 30.Okt.2011

Ledinci -- Prilikom intervencije u Ledincima kod Novog Sada poginuo policajac Siniša Hrnjez, kao i Jovo M. otac muškarca koji je aktivirao ručnu bombu...Njegov sin, Srećko M. (1975) i dalje daje znake života ali je u veoma teškom stanju i nalazi se u bolnicu...Drugi policajac koji je izašao na...

Nastavak na B92...

Ledinci: Ubio policajca i oca!

Izvor: S media, 30.Okt.2011

Teška tragedija dogodila se u mestu Ledinci. Srećko Martić (36) je aktivirao bombu i pritom ubio oca Jovana Martića (62) i policajca Sinišu Hrnjeza (39). Drugi policajac Saša Marinković (40) u stabilnom stanju, dok je Srećko Martić životno ugrožen. ..Policajac Siniša Hrnjez (39) je poginuo,...

Nastavak na S media...

Ledinci: Kašikarom ubio policajca i svog oca

Izvor: Radio 021, 30.Okt.2011

Srećko Martić (36), koji je juče u Ledincima bombom usmrtio svog oca Jovu (62) i policajca Sinišu Hrnjeza (39), i dalje je u životnoj opasnosti, dok je stanje policajca Saše Marinkovića stabilizovano, kazala je jutros za Radio 021 portparolka Kliničkog centra Jelena Jurišin.

Nastavak na Radio 021...

Policajac u Ledincima ubijen „kašikarom“

Izvor: Politika, 30.Okt.2011

Poginuo je Siniša Hrnjez (39), a njegov kolega Saša Marinković (40) teško je povređen kada je Srećko Martić (36) na njih bacio bombu..Novi Sad – Policajac Siniša Hrnjez (39) poginuo je, a njegov kolega Saša Marinković (40) teško je povređen kada je juče na njih, u Ledincima na Fruškoj...

Nastavak na Politika...

MUP: JEDAN POLICAJAC UBIJEN, DRUGI TEŠKO POVREĐEN

Izvor: Kurir, 30.Okt.2011

BEOGRAD - Policajac Siniša Hrnjez (1972) i Jovo M. (1957) poginuli su od eksplozije bombe koju je aktivirao njegov sin Srećko M. (1975) u Ledincima kod Petrovaradina, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije..BEOGRAD - Policajac Siniša Hrnjez (1972) i Jovo M. (1957) poginuli su od eksplozije...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.