BAVE SE VRADŽBINAMA I CRNOM MAGIJOM: Marjanovići ulivaju komšijama strah u kosti

Izvor: NaDlanu.com, 30.Apr.2016, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BAVE SE VRADŽBINAMA I CRNOM MAGIJOM: Marjanovići ulivaju komšijama strah u kosti

Meštani Borče o čudnoj porodici Marjanović.

Da Marjanovići nisu omiljeni među svojim komšijama, potvrđuje činjenica da mnogi od njih izbegavaju da pričaju o ovoj čudnoj porodici.

Jelenu su voleli i poštovali, ali kada se spomenu Marjanovići, okreću glavu. Jedan bračni par, koji je želeo da ostane anoniman, usdio se da progovori o ovoj porodici koja svima uliva strah u kosti.

- Porodica Marjanović je zastranila u vradžbinama i magijama, odmetnuli >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << su se od vere i izgradili kuću varajući ljude da leče natprirodnim moćima! Sveštenik je došao na Jeleninu sahranu, samo zbog njene majke. Da su u pitanju samo Marjanovići, odbio bi da dođe, tvrde ovi Borčanci.

Izvor: Informer

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.