Apelacioni sud: Suđenje Ivanoviću vraćeno na početak

Izvor: BKTV News, 16.Feb.2017, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Apelacioni sud: Suđenje Ivanoviću vraćeno na početak

Ivanovićev advokat Nebojša Vlajić rekao je da je Apelacioni sud poništio prvostepenu presudu kojom je Ivanović bio osuđen na devet godina zatvora i naložio ponovno suđenje.

Suđenje lideru Građanske inicijative SDP Oliveru Ivanoviću vraćeno je na početak, odlučio je danas Apelacioni sud u Prištini.

Vlajić je kazao da je Apelacioni sud potvrdio oslobađajuću presudu za krivična dela koja su Ivanoviću stavljana na teret, a u vezi sa slučajevima iz 2000. >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << godine.

Odluku o tome da li će Ivanović ostatiti i dalje u pritvoru ili će biti pušten na slobodu, doneće Osnovni sud u Mitrovici.

Euleksovo sudsko veće u prvostepenom postupku osudilo je Ivanovića na devet godina zatvora zbog ratnog zločina koji je počinjen u Kosovskoj Mitrovici 14. aprila 1999. godine. Odbrana je uložila žalbu i u toku je postupak pred kosovskim Apelacionim sudom.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UKINUTA PRESUDA: Suđenje Oliveru Ivanoviću vraćeno na početak

Izvor: Večernje novosti, 16.Feb.2017

Suđenje lideru Građanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda" Oliveru Ivanoviću vraćeno je na početak, odlučio je Apelacioni sud u Prištini Suđenje lideru Građanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda" Oliveru Ivanoviću vraćeno je na početak, odlučio je...

Nastavak na Večernje novosti...

Vlajić: Apelacioni sud ukinuo presudu Ivanoviću, suđenje iz početka

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Feb.2017

Suđenje lideru građanske inicijative "Srbija, demokratija, pravda" Oliveru Ivanoviću vraćeno je na početak pošto je Apelacioni sud u Prištini ukinuo presudu, izjavio je danas Ivanovićev pravni zastupnik, advokat Nebojša Vlajić...On je za agenciju Beta objasnio da je ukinuta presuda po prvoj...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.