Andrej pretučen zbog netrpeljivosti bezbednjaka?

Izvor: Večernje novosti, 01.Okt.2014, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Andrej pretučen zbog netrpeljivosti bezbednjaka?

BEOGRAD - Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije proverava informaciju da Andrej Vučić i pripadnici vojne policije koji su bili u njegovoj pratnji nisu slučajno pretučeni i sumnju da je "udarila služba na službu", piše Politika. Izvor lista navodi da se informacija tretira kao “značajna indicija” koja će biti proverena “sa svih strana”. List dodaje da izgleda da su oni koji vode istragu o ovom slučaju našli osnova za sumnju da brutalnost Žandarmerije ima veze sa uzajamnom netrpeljivošću >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << različitih delova bezbednosnog aparata države i da je“udarila služba na službu”. List podseća da u prilog tvrdnji da incident možda nije rezultat pukog nesporazuma, govori i izjava premijera Aleksandra Vučić da je njegov brat Andrej pokazao legitimaciju pripadnicima Žandarmerije koji su ga pretukli te da je prebijanje počelo dok je držao ličnu kartu u ruci.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Andrej pretučen zbog netrpeljivosti bezbednjaka? Vojna policija i VBA i danas vode istragu

Izvor: Večernje novosti, 01.Okt.2014

BEOGRAD - Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije proverava informaciju da Andrej Vučić i pripadnici vojne policije koji su bili u njegovoj pratnji nisu slučajno pretučeni i sumnju da je "udarila služba na službu", piše Politika. Izvor lista navodi da se informacija tretira kao “značajna indicija”...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.