Aleksandru pregazili kolima, trojica osumnjičena za smrt!

Izvor: Večernje novosti, 08.Mar.2015, 22:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandru pregazili kolima, trojica osumnjičena za smrt!

KLUPKO misteriozne smrti Aleksandre Antić (23), koja je u noći između petka i subote privatnim vozilom dovezena u Urgentni centar u Beogradu, gde su lekari mogli samo da konstatuju smrt, odmotano je! Kako “Novosti” saznaju, policija je privela trojicu mladića i njima je određeno zadržavanje do 48 sati, a sumnjiče se da su devojku pregazili kolima. Kako “Novosti” saznaju, Aleksandra je sa drugaricom veče pre tragedije bila u provodu, u kafani “Bonita” u beogradskom naselju Medaković. >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Sve vreme se veselila i pevala, a oko tri časa ujutru, devojka iz lokala je izašla zajedno sa drugaricom i dvojicom mladića. Tokom provoda, Aleksandra, za koju poznanici tvrde da je bila sklona narkoticima, i njeno društvo, popili su koju čašicu više, pa su u vidno alkoholisanom stanju napustili kafanu. Kako se pretpostavlja, Aleksandra se zateturala i pala, a momak je, najverovatnije, pri isparkiravanju automobila devojku pregazio. - Videvši šta su uradili, ne razmišljajući trezveno, njeno beživotno telo ubacili su u kola i dovezli do Urgentnog centra. Zatim su je, ne zaustavljajući vozilo, izbacili na ulicu - navode u istrazi. Rezultati obdukcije i istraga razjasniće okolnosti koje su dovele do Aleksandrine smrti. OPOMENE NARKO-DILERIMA JOŠ tri slučaja ranjavanja, na Voždovcu i Banjici, obeležila su noć između petka i subote. Zalutali metak, koji je u koleno pogodio ženu N. T. (40), na Voždovcu, još je misterija, a policija radi na rešavanju ovog slučaja. Osim toga, propadnici MUP intenzivno rade i na rasvetljavanju pucnjave u kojoj je, na istoj beogradskoj opštini, povređena Klara M. (23), koja je dovedena u vezu sa voždovačkim narko-dilerima, kao i ranjavanje P. K. (21), takođe narko-dilera na Banjici.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Trojica uhapšena zbog ubistva Aleksandre na Medaku

Izvor: Blic, 09.Mar.2015, 17:12

Policija je uhapsila tri mladića D.D. (22), M.R. (23) i A.Š. (23), koji se sumnjiče da su odgovorni za smrt Aleksandre Antić (23)...Kako se navodi, uhapšeni se sumnjiče da su izvršili "krivično delo teškog ubistva u saizvršilaštvu"...- Sumnja se da su oni, 7. marta ispred kafane „Bonito“...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.