Odloženo suđene Nenadu Čanku zbog prebijanja Lešanovića

Izvor: Blic, 02.Okt.2014, 10:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odloženo suđene Nenadu Čanku zbog prebijanja Lešanovića

Suđenje Nenadu Čanku u Novom sadu po optužbi da je pretukao Pavla Lešanovića iz Beograda neće se održati danas zbog štrajka advokata.

Advokati oštećenog Lešanovića i optuženog Čanka, Goran Petronijević i Milan Đukić, tražili su od suda odlaganje zbog odluke Advokatske komore o “privremenoj obustavi rada”.

Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak osumnjičen je da je sa obezbeđenjem 23. septembra 2012. godine, u posleponoćnim satima ispred kafane “Tako je suđeno” na Ribnjaku pretukao Lešanovića.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PREBIJANJE LEŠANOVIĆA: Štrajk advokata odložio suđenje Čanku!

Izvor: Kurir, 02.Okt.2014

Na suđenju se pojavio samo Nenad Čanak, čak ni uredno pozvani svedoci se nisu pojavili. Novi glavni pretres zakazan je za 16. januar 2015 godine..NOVI SAD - Suđenje Nenadu Čanku u Osnovnom sudu u Novom Sadu po optužbi da je pretukao Pavla..Lešanovića iz Beograda, odloženo je zbog štrajka advokata...Na...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.