DRAMA U BAČKOM GRADIŠTU Preti da će se razneti bombom, policija blokirala mesto

Izvor: Blic, 30.Nov.2014, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA U BAČKOM GRADIŠTU Preti da će se razneti bombom, policija blokirala mesto

Za sada nepoznati muškarac pretio je juče tokom večeri da će se razneti bombom u porodičnoj kući u Bačkom Gradištu, saznaje Radio - televizija Vojvodine. Pregovori sa policijom bili su neuspešni, ali su se od jutros nastavili.

On je samoubistvom pretio defanzivnom bombom, a nezvanično je reč o bivšem vojnom licu.

Pregovori sa policijom bili su neuspešni, ali su se od jutros nastavili. Pregovarački tim policije koji je stigao iz Novog Sada napustio je mesto >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << događaja. Ispred kuće je ostao jedan policajac koji je dežurao tokom noći. Do incidenta je najverovatnije došlo zbog nasilja u porodici.

Naime, kako saznaje RTV, on je unazad nekoliko dana maltretirao suprugu. Taj čin ponovio je i danas, a po prijavi, zajedno sa policijom u kuću je stigla i njihova ćerka.

On je tada pucao u vazduh iz pištolja, da bi potom pripretio da će se razneti bombom.

Nezvanično, ovaj bračni par sklon je konzumiranju alkohola. Policija je blokirala ulicu, a ispred kuće je i vozilo Hitne pomoći.

VIDEO > Prilog RTV:
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BAČKO GRADIŠTE: Muškarac preti da će se razneti bombom

Izvor: NaDlanu.com, 30.Nov.2014

Za sada nepoznati muškarac pretio je juče tokom večeri da će se razneti bombom u porodičnoj kući u Bačkom Gradištu...On je samoubistvom pretio defanzivnom bombom, a nezvanično je reč o bivšem vojnom licu...Pregovori sa policijom bili su neuspešni, ali su se od jutros nastavili. Pregovarački...

Nastavak na NaDlanu.com...

Opsada u Bačkom Gradištu: Pucao i pretio bombom

Izvor: Mondo, 30.Nov.2014

Nepoznati muškarac pretio je juče tokom večeri da će se razneti bombom u porodičnoj kući u Bačkom Gradištu, policija satima pregovarala...Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock..M.L star oko 70 godina koji je sinoć pretio da će se razneti bombom u porodičnoj kući Ulici Doža Đerđa 66 u Bačkom...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.