Zbog Guče više vozila na Ibarskoj magistrali

Izvor: Akter, 03.Avg.2015, 08:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog Guče više vozila na Ibarskoj magistrali

Auto-moto savez Srbije upozorio je vozače na Ibarskoj magistrali da su moguće gužve i veći broj vozila na tom putu, jer danas počinje 55. Sabor trubača u Guči

Kako bi se saobraćaj obavljao nesmetano i bezbedno, saobraćajna policija više će kontrolisati puteve na svim prilazima Guči.

Od 7.00 do 15.00 časova biće izmenjen >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << režim saobraćaja na državnom putu Subotica-Beograd.

Prema podacima Uprave Granične policije, putnička vozila na graničnim prelazima zadržavaju se do 30 minuta, osim na graničnom prelazu Gostun

sa Crnom Gorom, gde se trenutno čeka na izlazu iz Srbije 60 minuta.

Zbog radova na auto-putu između Vladičinog Hana i Vranja saobraćaj se preusmerava kroz naselje, zbog čega vozači treba strogo da poštuju saobraćajnu signalizaciju.

Most na ulazu u Majdanpek srušen je zbog proširenja površinskog kopa rudnika, pa je saobraćaj preusmeren na internu saobraćajnicu Debeli Lug – Majdanpek preko rudnika.

Na Autoputu Niš – Dimitrovgrad danas nije predviđeno potpuno zaustavljanje saobraćaja.

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

Zbog Guče gužve na Ibarskoj

Izvor: B92, 03.Avg.2015

Auto-moto savez Srbije upozorio je vozače na Ibarskoj magistrali da su moguće gužve i veći broj vozila na tom putu, jer danas počinje 55. Sabor trubača u Guči...Kako bi se saobraćaj obavljao nesmetano i bezbedno, saobraćajna policija više će kontrolisati puteve na svim prilazima Guči...Od...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.