Vučić vodi strane amabasadore na sabor u Guču

Izvor: Vesti-online.com, 10.Avg.2017, 00:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić vodi strane amabasadore na sabor u Guču

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić doći će u subotu na Sabor trubača u Guči sa delegacijom stranih ambasadora gde će prisustvovati finalnom takmičenju, javlja "Blic".

Vučić će u varošicu trube stići sa delegacijom kojoj želi da predstavi izvorno srpsko stvaralaštvo, tradiciju i dobročinstvo našeg naroda, navodi list pozivajući se na svoj izvor.

- Velika nam je čast što će predsednik doći na Sabor trubača. To je potvrda da je vraćanje ove >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << manifestacije izvornim korenima, srpskoj tradiciji i trubi, ispravna odluka - kažu organizatori Sabora trubača, navodi "Blic".

Dragačevski sabor trubača, 57. po redu, počinje večeras, a zvanično će biti otvoren sutra podizanjem zastave kod spomenika trubaču.
Pogledaj vesti o: Guča

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.