Pojačan saobraćaj ka Crnoj Gori i Guči

Izvor: RTS, 12.Avg.2016, 08:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pojačan saobraćaj ka Crnoj Gori i Guči

Povremena kiša, mestimično mokar kolovoz, zahlađenje i nešto niže temperature, utiču na bezbedno odvijanje saobraćaja, koji je pojačan ka Guči i Crnoj Gori, saopštio je jutros AMSS.
Pri ovakvim vremenskim prilikama povećava se broj saobraćajnih udesa, a posebno, ukoliko vožnja i brzina nisu prilagođene ovakvim vremenskim uslovima.Sa pojačanim saobraćajem treba računati na auto-putevima >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kao i na putevima koji vode ka Crnoj Gori, a dodatno veći broj vozila očekuje se i na prilazima Guči, zbog održavanja tradiconalnog saobora trubača.
Trenutno se na naplantoj stanici kod Bubanj Potoka čeka oko 10, a kod Stare Pazove, Siriga i Doljevca oko pet minuta.
Iz JP "Putevi Srbije" savetuju više opreznosti u vožnji na deonicama na kojima je usled radova, došlo do izmene u režimu odvijanja saobraćaja.
Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, na graničnom prelazu Batrovci sa Hrvatskom se na ulazu i izlazu iz zemlje čeka oko pola sata, a slično vreme zadržavanja je i na prelazu Horgoš sa Mađarskom.
Ka ovoj zemlji se preporučuju granični prelazi Kelebija ili Bački Breg, dok su Bački Vinogradi, Đala, Bajmok i Horgoš II, otvoreni od 7-19 sati.
Na prelazu sa Crnom Gorom, Makedonijom i Bosnom i Hercegovinom saobraćaj je pojačan, ali trenutna zadržavanja nisu duža od 30 minuta.
Pogledaj vesti o: Guča

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.