Nole me razočarao, JK oduševila

Izvor: Mondo, 15.Avg.2016, 11:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Nole me razočarao, JK oduševila"

Pobednik Guče otkrio ko ostavlja koliki bakšiš od poznatih ličnosti.

Foto: AP/Charles Krupa, Instagram/KarleusaStar

Orkestar Bojana Ristića iz Vladičinog Hana ovenčan je titulom najboljeg na dragačevskom Saboru, a za domaću štampu je Ristić pričao o nastupima i bakšišu koji je dobijao od poznatih ličnosti.

FOTO: Ovako Nole navija

"Moram da kažem da me je Novak Đoković >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << razočarao. Svirao sam na svadbi gde je bio kum, okitio nas je sa 2.000 dinara, a posle je provlačio karticu kroz trubu. Moraćemo da počnemo da nosimo aparate za kartice", rekao je predvodnik najboljeg orkestra Guče "Kuriru".

"Baš me je iznenadio, ali ne kažem ništa loše, Nole je kralj, možda nije imao više u gotovini".

Pohvalio je velikodušnost Nikole Pekovića ("taj ne žali pare"), a među omiljenim "tezgama" mu je nastup na prvom venčanju Jelene Karleuše.

"Kada se udavala za Bojana Karića, okitili su nas sa dva miliona dinara. Jelena nije stipsa, davala nam je sve po 500 maraka, pozlatilo nam se", rekao je on.

U ne tako lepom sećanju mu je venčanje pokojnog brata Luke Bojovića, Nikole Bojovića, na kojoj je došlo do pucnjave.

"Nastupao sam sa Cecom i Acom Lukasom, i došlo je, valjda, do obračuna klanova. Pucalo se na sve strane, nas troje smo se sakrili pod sto i čekali da prođe", rekao je trubač.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.