Trudnica umrla od posledica svinjskog gripa

Izvor: Večernje novosti, 05.Mar.2015, 04:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trudnica umrla od posledica svinjskog gripa

Tridesetogodišnja trudnica iz okoline Beograda umrla je u sredu uveče na Infektivnoj klinici od posledica virusa svinjskog gripa, saznaju beogradski mediji. Žena, u petom mesecu trudnoće, primljena je u sredu u Urgentni centar a potom prebačena na Infektivnu kliniku, gde je preminula je nekoliko sati kasnije. Trudnica je u Urgentni centar došla u kritičnom stanju, a proteklih nekoliko dana imala je visoku temperaturu.''Blic'' navodi da će biti urađena obdukcija, čiji će rezultati biti poznati za oko 10 dana.(Blic)
Pogledaj vesti o: Grip

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Trudnica preminula od svinjskog gripa

Izvor: Cafe.ba, 05.Mar.2015

Tridesetogodišnja trudnica iz okoline Beograda preminula je na Infektivnoj klinici od posljedica virusa svinjskog gripa...Žena, koja je bila u petom mjesecu trudnoće, primljena je juče popodne u Urgentni centar u Beogradu, a potom prebačena na Infektivnu kliniku, gdje je preminula nekoliko sati...

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.