Muškarac iz Paraćina umro od gripa, dvoje kritično

Izvor: Blic, 06.Mar.2015, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarac iz Paraćina umro od gripa, dvoje kritično

I pored svih napora lekara infektologa i anesteziologa Kliničkog centra Kragujevac, jedan pacijent oboleo od gripa, koji se lečio u Jedinici intezivne nege Klinike za infektivne bolesti, preminuo je u toku prethodne noći.

Muškarac star 35 godina ,iz Paraćina, primljen je na lečenje u našu zdravstvenu ustanovu u već veoma lošem zdravstvenom stanju, sa zdravstvenim

komplikacijama, nastalim infekcijom virusa gripa, koje su bile prisutne više >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dana, pre prijema u Kliniku za infektivne bolesti.

Prema rečima prof. dr Olgice Gajović, direktorke Klinike za infektivne bolesti, preminuli pacijent je imao i pre obolevanja od virusa gripa, određene imuno supresivne zdravstvene tegobe.

Zdravstveno stanje još dvoje pacijenata, čija je klinička i radiološka slika u poslednja dva dana u pogoršanju, je veoma loše i lekari se bore za njihov život.
Pogledaj vesti o: Grip,   Kragujevac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Još jedna žrtva gripa, u Kragujevcu

Izvor: Mondo, 06.Mar.2015

Muškarac star 36 godina iz Paraćina, koji se nalazio na lečenju u jedinici intenzivne nege Klinike za infektivne bolesti u Kragujevcu, preminuo je od posledica virusa gripa...Foto: Guliver/Getty/Thinkstock..On je u Klinički centar Kragujevac (KCK) primljen na lečenje u veoma lošem zdravstvenom...

Nastavak na Mondo...

Muškarac u Kragujevcu umro od gripa

Izvor: Radio 021, 06.Mar.2015

Pacijent oboleo od gripa, koji se lečio u Kliničkom centru Kragujevac, preminuo je prethodne noći...Igor R. star 35 godina, iz Paraćina, primljen je na lečenje u veoma lošem zdravstvenom stanju, sa komplikacijama koje su bile prisutne više dana pre prijema u Kliniku za infektivne bolesti. Prema...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.