Zatvorene sve poslovnice Air Serbije van Beograda

Izvor: SEEbiz.eu, 14.Avg.2017, 08:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zatvorene sve poslovnice Air Serbije van Beograda

NIŠ - Posle četiri decenije, poslovnica Air Serbije nekadašnjeg "JAT"-a zatvorena je u Nišu. Objekat u Voždovoj ulici u centru grada je potpuno iseljen, a prestao je da radi 1. avgusta, prenose Južne vesti.

Osim Niša ispostave su zatvorene i u Novom Sadu i Užicu. U niškoj poslovnici bilo je troje zaposlenih, a iako se avio-karte prodaju preko interneta, predstavništva kompanija služe ukoliko putnici imaju reklamacije >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << ili druge probleme, specijaalne zahteve prilikom putovanja i potrebne su im slične usluge, pišu Jućne vesti.

Kompanija je još ranije najavila otpuštanja 30 radnika, što je potvrdio i predsednik Nadzornog odbora kompanije Siniša Mali.

Kako su zaposleni u ovoj kompaniji rekli ranije za Danas, oni veruju da je razlog otpuštanja to što kompanija želi da uveća profit, ali su tvrdili i da smanjenjem obima usluga Air Serbija ide ka statusu lou kost prevoznika.

Podsetimo, avioni ove kompanije ne lete iz Niša od 2009. godine, a iako je bio najava da bi možda mogli ponovo da imaju komercijalne letove sa aerodroma "Konstantin Veliki", ovo se nije dogodilo, prenose Južne vesti.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Povezane vesti

Zatvorene sve poslovnice Er Srbije van Beograda

Izvor: Capital.ba, 14.Avg.2017

NIŠ – Poslije četiri decenije, poslovnica Er Srbije nekadašnjeg “JAT”-a zatvorena je u Nišu. Objekat u Voždovoj ulici u centru grada je potpuno iseljen, a prestao je da radi 1. avgusta, prenose Južne vesti. Osim u Nišu, ispostave su zatvorene i u Novom Sadu i Užicu. U niškoj poslovnici...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.