Izvor: Beta, 02.Mar.2011, 11:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raste broja putnika na Aerodromu Nikola Tesla

BEOGRAD, 2. marta 2011. (Beta) - Na Aerodromu "Nikola Tesla" u februaru je nastavljen izraziti rast obima saobraćaja i ukupno je opsluženo 162.813 putnika, za 19 odsto više nego u istom mesecu prošle godine, saopštio je beogradski aerodrom.

Pri tome je srpski prevoznik Jat ervejs (Airways) zabeležio porast broja putnika od 24 odsto, dok su strane avio-kompanije zabeležile povećanje od 16 procenata.

Tokom februara najveći rast broja putnika, od čak 63 odsto, ostvaren je na letovima za Rim.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Najveći porast broja putnika na letovima za Rim

Izvor: Blic, 02.Mar.2011

Na Aerodromu “Nikola Tesla” u februaru je nastavljen izraziti porast obima saobraćaja, saopštilo je ovo preduzeće...Ukupno je opsluženo 162.813 putnika, što je za preko 19 odsto više nego u istom mesecu prošle godine...Pri tome je srpski prevoznik "Jat ervejz” ostvario porast broja putnika...

Nastavak na Blic...

Raste broja putnika na Aerodromu Nikola Tesla

Izvor: Economy.rs, 02.Mar.2011

Na Aerodromu "Nikola Tesla" u februaru je nastavljen izraziti rast obima saobraćaja i ukupno je opsluženo 162.813 putnika, za 19 odsto više nego u istom mesecu prošle godine, saopštio je beogradski aerodrom.

Nastavak na Economy.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.