Mrkonjić gradio, Antić otvorio

Izvor: B92, 04.Sep.2013, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mrkonjić gradio, Antić otvorio

Novi Sad -- Ministar saobraćaja Aleksandar Antić otvorio je novoizgrađenu deonicu autoputa Subotica-Beograd, pre isključenja za Temerin.

U sabraćaj je pušteno 3,7 kilometara desne glavne saobraćajnice, a deonica je deo projekta izgradnje dela autoputa E-75, u severnoj zoni Novog Sada, čija je ukupna vrednost 40 miliona evra.

Ministar Antić je istakao da se završetkom ove deonice dobija autoput >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od Subotice do mosta Beška u punom profilu.

U društvu novog ministra saobraćaja bio je i njegov prethodnik Milutin Mrkonjić, kome se Antić zahvalio na inicijativi i aktivnostima vezanim za taj projekat.

"Da inženjer Mrkonjić nije davao rokove, ne znam da li bi i u ovoj dinamici uspeli da izvedemo sve ove radove", rekao je Antić novinarima.

On je zahvalio i Putevima Srbije kao nosiocu posla, a takođe i izvođaču radova Energoprojektu, istakavši da je to dokaz da je posao kvalitetno obavljen.

Deonica je otvorena u prisustvu gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića, sa kojim je Antić najavio jaču saradnju u realizaciji infrastrukturnih projekata.

Signalizacija mora biti bolja

Ministar saobraćaja imao je i jednu zamerku, koja se odnosila na signalizaciju na isključenju za Novi Sad, dodavši da je kao građanin više puta ukazao na taj problem direktoru Puteva Srbije Zoranu Drobnjaku.

Kako je istakao, sada mu je kao ministar dao nalog da to pitanje što pre reši.

Donedavni predsednik Skupštine Grada Beograda izjavio je da mu je sada u fokusu posao ministra saobraćaja i da će se političkim pitanjima, vezanim za vlast u Beogradu, baviti neko drugi.

"Kada meni danas pomenete Beograd, padaju mi na pamet samo Prokop, obilaznica oko Beograda, most Borča - Zemun, i to su moji prioriteti", rekao je Antić.

"To je jako važna stvar, bitan je trenutak za državu, izabrana je nova vlada, koja ima veliki posao pred sobom. Postoji ogromna energija i kao deo tog tima sam u potpunosti posvećen poslovima razvoja Srbije i stvaranju uslova za bolji život njenih građana", poručio je on.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mrkonjić gradio, Antić otvorio

Izvor: B92, 04.Sep.2013

Novi Sad -- Ministar saobraćaja Aleksandar Antić otvorio je novoizgrađenu deonicu autoputa Subotica-Beograd, pre isključenja za Temerin...U sabraćaj je pušteno 3,7 kilometara desne glavne saobraćajnice, a deonica je deo projekta izgradnje dela autoputa E-75, u severnoj zoni Novog Sada, čija je...

Nastavak na B92...

Pušten u saobraćaj deo autoputa kod Novog Sada

Izvor: Beta, 04.Sep.2013

NOVI SAD, 4. septembra 2013. (Beta) - Deonica autoputa na Koridoru 10, kod Novog Sada, pre isključenja za Temerin, duga 3,7 kilometara otvorena je u sredu za saobraćaj...Kako je rečeno na otvaranju, reč je..

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.