Mrkonjić: Dogovor o raskidu koncesije do kraja nedelje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Nov.2008, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mrkonjić: Dogovor o raskidu koncesije do kraja nedelje

BEOGRAD - Ministar infrastrukture Milutin Mrkonjić izjavio je danas da očekuje da se ove sedmice završe pregovori o sporazumnom raskidu koncesionog ugovora za izgradnju autoputa Horgoš-Požega.

"Pregovori idu dobro i ja sam ubeđen da će se to uraditi na najbezbolniji način raskidom ugovora", kazao je on na raspravi o značaju Koridora 10.

Na pitanje uslovima raskida ugovora, on je kazao da za sada ne može da obelodanjuje detalje i da će javnost >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << biti obaveštena kada sporazum bude postignut.

On je ponovio da je rok da koncesionari Alpina i Por zatvore finansijsku konstrukciju 1. januar 2009. godine.

Mrkonjić je izrazio očekivanje da će radovi na izgradnji puta početi na proleće.

Koncesioni ugovor je sklopljen krajem marta prošle godine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dogovor o raskidu koncesije ove sedmice?

Izvor: Mondo, 18.Nov.2008

Ministar infrastrukture Milutin Mrkonjić izjavio je da očekuje da se ove sedmice završe pregovori o sporazumnom raskidu koncesionog ugovora za izgradnju autoputa Horgoš-Požega

Nastavak na Mondo...

Koncesija prepreka za Koridor 10?

Izvor: B92, 18.Nov.2008

Beograd -- Kompanija Delta rilestejt, koja posluje u okviru Delta holdinga, kupila je u konzorcijumu sa zaposlenima preduzeće Niš ekspres za 3,27 miliona evra...Agencija za privatizaciju saopštila je da su kupci prihvatili i minimalni socijalni program i obavezu da u Niš ekspres ulože najmanje 4,6...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.