Iz Beograda više od 80 odsto predvidjenih letova

Izvor: Beta, 21.Apr.2010, 11:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iz Beograda više od 80 odsto predvidjenih letova

BEOGRAD, 21. aprila 2010. (Beta) - Beogradski Aerodrom "Nikola Tesla" saopštio je da se vazdušni saobraćaj iz Beograda normalizuje i da će u utvrdjenom terminu biti obavljeno 80 odsto predvidjenih letova.

"Posle pauze od nekoliko dana zbog oblaka vulkanskog porekla obnovljen je saobraćaj sa Holandijom i Belgijom, jer je Jat ervejz realizovao svoj let za Brisel i Amsterdam na vreme", navodi se u saopštenju.

Prema trenutnoj situaciji, Air France bi trebalo da obnovi letove do Beograda, Germanwings iz Kelna, a takode i Jat za London.

Letovi sa Nemačkom su u velikoj meri u prekidu. Jat je otkazao svoje letove za Berlin i Dizeldorf, a od svih letova nemačke Lufthanse prvi očekivani avion treba da sleti iz Frankfurta u 23.30 časova. Neće biti ni letova British Airwaysa za London i Jata za Pariz.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Iz Beograda više od 80 odsto predviđenih letova

Izvor: NaDlanu.com, 21.Apr.2010

BEOGRAD, 21. aprila 2010. (Beta) - Beogradski Aerodrom "Nikola Tesla" saopštio je da se vazdušni saobraćaj iz Beograda normalizuje i da će u utvrđenom terminu biti obavljeno 80 odsto predviđenih letova. "Posle pauze od nekoliko dana zbog oblaka vulkanskog porekla obnovljen je saobraćaj sa Holandijom...

Nastavak na NaDlanu.com...

Poleteli avioni

Izvor: Glas javnosti, 22.Apr.2010, 07:13

BEOGRAD - Na nebu iznad Srbije povećava se gužva, pošto je juče obavljeno više od 80 odsto planiranih letova! ..Posle nekoliko haotičnih dana u vazdušnom saobraćaju u Evropi, situacija se polako normalizuje, pa su juče sa Aerodroma "Nikola Tesla" obnovljeni letovi za Holandiju i Belgiju...-...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.