Zbog mačke iz Valjeva ceo grad bez struje

Izvor: Blic, 09.Okt.2015, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog mačke iz Valjeva ceo grad bez struje

Veći deo Valjeva danas je skoro jedan sat bio bez struje jer je mačka izazvala kratak spoj u trafostanici, potvrđeno je agenciji Beta u lokalnoj Elektrodistribuciji.

Mačka je ušla u trafostanicu u prigradskom Novom naselju, jednu od dve najveće u Valjevu, odakle se električnom energijom snabdeva najveći broj potrošača.

Do kvara je došlo oko 11.00, a kada je ekipa Distribucije otišla na teren i konstatovala da je havariju izazvala mačka koja je "upala u trafostanicu".
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Snabdevanje strujom većeg dela Valjeva normalizovano je posle sat vremena.

Sličan problem Valjevci su imali i pre nekoliko godina, doduše u manjem obimu, jer je mačka tada ušla u manju trafostanicu, kod Ekonomske škole u širem centru grada.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.