Zabrana saobraćaja za šlepere i kamione sa prikolicom

Izvor: Blic, 13.Mar.2015, 09:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zabrana saobraćaja za šlepere i kamione sa prikolicom

Javno preduzeće "Putevi Srbije" saopštilo je da je od noćas od 02.00 časa uvedena zabrana kretanja za šlepere i kamione sa prikolicom na delu državnog puta preko Iriškog Venca, deonica Petrovaradin - Irig - raskrsnica za Vrdnik, kao i u drugom smeru.

- Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju da posebno budu oprezni, prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, poštuju ograničenja brzine, postojeću signalizaciju i ne kreću na put bez odgovarajućih pneumatika i zimske opreme - navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ukinuta zabrana za kamione na Iriškom Vencu

Izvor: Studio B, 13.Mar.2015

Ukinuta je zabrana kamionima sa prikolicom i šleperima preko Iriškog Venca na putu Novi Sad - Ruma...Posle 08.00 sati probijena je jedna traka na delu puta na Đerdapskoj magistrali između Hidroelektrane Đerdap 1 i Tekije, zbog čega se vozila obavljaju usporeno, uz naizmenično propuštanje...Kako...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.