ŽESTOK OBRAČUN NA ZVEZDARI: Udario ženu autom, a onda sasuo rafal u Vlajka R!

Izvor: Kurir, 16.Dec.2015, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽESTOK OBRAČUN NA ZVEZDARI: Udario ženu autom, a onda sasuo rafal u Vlajka R!

Na Vlajka R. (25) pucao zasad nepoznati muškarac, prethodno se zakucavši u automobil koji je vozila M. N.

BEOGRAD - Dvadesetpetogodišnji Vlajko R. ranjen je oko 18 sati kada je na njega u Madridskoj ulici na Zvezdari pucao zasad nepoznati muškarac, koji je potom pobegao. Mladić je pogođen u nogu i ruku i zbrinut je u Urgentnom centru.

Kako smo saznali na licu mesta, vatreni obračun se dogodio na ulici ispred kuće u kojoj živi M. N., žena u čiji >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << se automobil prethodno svojim vozilom zakucao napadač i potom otvorio vatru na žrtvu.

Ona je dodala da joj je na automobilu bilo zamagljeno staklo i da nije mogla najbolje da vidi šta se sve dešavalo, kao i da je napadač ispalio pet hitaca.

- Ovako nešto se kod nas nije nikada desilo, miran je kraj - kazala je M. N.

Kako nezvanično saznajemo, povređeni mladić je uspeo sam da se doveze do KBC "Zvezdara", odakle je prebačen u Urgentni centar, gde mu je ukazana lekarska pomoć.

- Pacijent je trenutno na dijagnostici. Prema prvim analizama on ne bi trebalo da je životno ugrožen - rekli su sinoć u UC. Mesto obračuna sinoć je obezbeđivao veći broj policajaca, koji su zatvorili ulicu tokom uviđaja, a pokrenuta je i intezivna potraga za napadačem koji se automobilom udaljio sa lica mesta. Nezvanično, Vlajko R. je od ranije poznat policiji i ima kriminalni dosije, a razlog sinoćnjeg napada na njega se ispituje.

(A. S. B.)

Autor: Foto: Dragan Kadić

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIŠE LJUDI POVREĐENO: Vatreni obračun i opšta pucnjava na Zvezdari

Izvor: NaDlanu.com, 16.Dec.2015

Više osoba je povređeno u pucnjavi koja se dogodila večeras oko 19 časova u Madridskoj ulici, u beogradskom naselju Zvezdara...Grupa od tri, četiri mladića sukobila se sa drugom grupom i došlo je do upotrebe vatrenog oružja...Policija trenutno traga za automobilom u kojem se nalaze, za sada,...

Nastavak na NaDlanu.com...

BG: Pucnjava na Zvezdari, ranjen mladić

Izvor: B92, 16.Dec.2015

Jedan mladić je ranjen u pucnjavi u Madridskoj ulici u beogradskom naselju Zvezdara. Pucnjava se dogodila oko 18 h...Mladić (25) na kojeg je pucano prevezen je u Urgentni centar sa povredama ruke i noge. Policija je izvršila uviđaj i na mestu pucnjave pronađeno je pet čaura, javlja izveštač RTS-a...Prema...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.