Vasil (3): Josip Broz Tito je bio najbolji predsednik!

Izvor: Kurir, 26.Maj.2015, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vasil (3): Josip Broz Tito je bio najbolji predsednik!

Najmlađi posetilac Kuće cveća doživotnom predsedniku odneo cvet, a nekoliko stotina poštovalaca Maršalovog lika odalo mu je počast na dan njegovog rođenja

BEOGRAD - Trogodišnji Vasil, s cvetom u ruci i pionirskom kapom na glavi, juče je bio jedan od najmlađih posetilaca Kuće cveća povodom 25. maja, koji se nekada, uz svečano predavanje štafete, širom bivše Jugoslavije masovno slavio kao Dan mladosti i rođendan Josipa Broza Tita.

Mali Vasil nema dileme >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u vezi sa tim ko je bio Josip Broz.

- Tito je bio najbolji predsednik. Nosim cvet Titu - kaže on.

Plavokosi Izdajica

DOŠAO SAM DA SNIMIM MJUZIKL

Pažnju posetilaca Kuće cveća posebno je privukao čudno odeven čovek, koji je, s nekoliko kamera u pratnji, na toj lokaciji snimao scenu za svoj minimalistički mjuzikl „Brojanje u jesen“.

- Ovde snimamo drugi korak mjuzikla. Taj deo se zove „Svuda ljudi, svuda zastave“. Reč je o sagledavanju toga u čemu smo, odakle izlazimo i kuda idemo - kazao je čovek koji se predstavio kao Plavokosi Izdajica.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.