Uručene Aprilske nagrade Šapca

Izvor: Blic, 24.Apr.2017, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uručene Aprilske nagrade Šapca

Grad Šabac obeležio je svoj dan, a gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović uručio je dobitnicima Aprilsku nagradu, najviše priznanje Šapca, i ključeve grada.

Aprilsku nagradu za ukupan razvoj i promociju grada Šapca dobio je Živorad Arsenović, osnivač i generalni direktor kompanije "Comex".

Dobitnici nagrade u kategoriji Razvoj demokratskih vrednosti i poštovanje ljudskih prava i sloboda su dnevni list "Danas" i prim. dr Predrag Tojić, koji od 1975. živi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i stvara u Šapcu, a ušao je u antologiju lekara pesnika Jugoslavije.

Aprilska nagrada u kategoriji Razvoj sela, poljoprivrede i mesnih zajednica kao središta odlučivanja ljudi o poboljšanju uslova života i rada, dodeljena je brendu “ZaDruga”, socijalnog preduzeća "Agro Iris". "Agro Iris" osnovali su IDC (Inicijativa za razvoj i saradnju), grad Šabac i Direkcija za poljoprivredu Šapca. Pod brendom "ZaDruga" ovo preduzeće proizvodi i prodaje suvo voće i povrće.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.