Uhapšen kurir AKS zbog lažne krađe pošiljki

Izvor: Mondo, 22.Apr.2016, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen kurir AKS zbog lažne krađe pošiljki

Pripadnici MUP uhapsili su N.A. (23) zbog sumnje da je u aprilu, kao kurir firme "AKS Ekspres kurir" protivpravno prisvojio oko dva i po miliona dinara, lažno prijavivši da je nad njim počinjeno razbojništvo na auto-putu.

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

Kako je saopštio MUP, sumnja se da je N.A. zadužio veći broj vrednosnih pošiljki, namenjenih oštećenima u Zemunu, koje nije isporučio, a potom falisifikovao potpise primaoca da je roba primljena.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />Osumnjičeni je novac, kako se sumnja, zadržao za sebe, a potom lažno prijavio razbojništvo kako bi prikrio napravljeni manjak.

Policija nastavlja rad na tom slučaju, jer postoji sumnja da je osumnjičeni u još nekoliko navrata falsifikovao potpise primaoca, a novac zadržao za sebe.

Zbog sumnje da je počinio krivično delo falsifikovanje isprava i pronevera, A.N. je uz krivičnu prijavu, priveden Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.