UJUTRU MRAZ I MAGLA, U BEOGRADU TMURNO

Izvor: Kurir, 21.Nov.2011, 10:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UJUTRU MRAZ I MAGLA, U BEOGRADU TMURNO

BEOGRAD - U Srbiji će ujutro biti slabog do umerenog mraza i u nižim predelima magle, a tokom dana će u većini mesta biti pretežno sunčano.

Jutarnja temperatura u većini mesta kretaće se od minus devet do minus četiri stepena Celzijusovih, na severu oko nule, a najviša dnevna od šest do 12 stepeni Celzijusovih, na severu i zapadu od dva do šest stepeni. Duvaće slab vetar promenljivog smera.

U severnim i zapadnim krajevima biće maglovito i tmurno. U Beogradu će >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << jutro biti hladno i maglovito, a u nižim delovima grada magla će se zadržati i pre podne. U toku dana biće umereno oblačno, uz slab vetar promenljivog smera. Jutarnja temperatura biće od minus dva do nula, a najviša dnevna od tri do pet stepeni.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

I danas hladno

Izvor: Cafe.ba, 21.Nov.2011

U BiH ujutru će biti vrlo hladno, uz mraz u većini krajeva, a tokom dana pretežno sunčano, osim na sjeveru gde će se magla zadržati.

Nastavak na Cafe.ba...

Vreme - 22. novembar

Izvor: RTS, 21.Nov.2011

Tokom dana umereno do potpuno oblačno...Uveče u južnim i jugozapadnim predelima, a tokom noći i u ostalim krajevima mestimično sa slabom kišom. Vetar slab, istočni i jugoistočni. Najviša dnevna temperatura od 2 do 8 stepeni.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.