TROPIKA U MAJU Danas sunčano, temperatura do 32 stepena

Izvor: Blic, 05.Maj.2015, 07:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TROPIKA U MAJU Danas sunčano, temperatura do 32 stepena

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i veoma toplo vreme, s najvišom dnevnom temperaturom do 32 stepena, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije.

Samo će ujutru na istoku i jugoistoku zemlje biti umereno i potpuno oblačno, a ponegde je moguća i kratkotrajna kiša.

Najniža temperatura biće od 12 do 19, a najviša dnevna od 28 do 32 stepena.

I u Beogradu će biti pretežno sunčano i veoma toplo, sa temperaturom od 19 do 32 stepena.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Biometeorološka situacija pogodovaće većini hroničnih bolesnika. Izvestan oprez savetuje se osobama sa kardiovaskularnim i respiratornim tegobama. Moguće meteoropatskie reakcije su glavobolja i malaksalost.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danas sunčano i toplo, do 32 stepena

Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Maj.2015

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i veoma toplo, sa najvišom dnevnom temperaturom od 32 stepena, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije...Samo će ujutru na istoku i jugoistoku zemlje biti umereno i potpuno oblačno, a ponegde je moguća i kratkotrajna kiša...Duvaće slab i umeren, južni...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.