TRAGEDIJA U MAKEDONIJI: Starešinu Hrama Svetog Save danas prebacuju u Beograd

Izvor: Kurir, 02.Avg.2015, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA U MAKEDONIJI: Starešinu Hrama Svetog Save danas prebacuju u Beograd

Starešini hrama Svetog Save, Radivoju Paniću, u saobraćajki poginuli supruga Tijana (45), sin (18) i ćerka (10) u teškom udesu kod Đevđelije

Starešinu Hrama Svetog Save Radivoja Panića (54), koji je teško povređen u nesreći koja se u subotu dogodila kod Đevđelije u Makedoniji prebacuju danas sanitetskim vozilom iz Urgentnog centra u Skoplju >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u Beograd. Sanitetsko vozilo je krenulo za Beograd posle 11 časova.

U nesreći u kojoj je povređen Panić stradale su njegova supruga Tatjana Panić (45) i deca Nikola (18) i Simeona (10).  Tela Panićeve supruge i dece takođe se danas prebacuju u Beograd. Od zadobijenih povreda Panićeva supruga je preminula na licu mesta, dok su deca u teškom stanju prebačena u bolnicu u Đevđeliji, gde su nažalost umrla.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRAGEDIJA U MAKEDONIJI Protojerej pre udesa krenuo u Grčku da drži službu

Izvor: Blic, 02.Avg.2015

Tatjana Panić (45), supruga protojereja Radivoja Panića (54), i njihovo dvoje dece Nikola (18) i Simeuna (10) poginuli su, dok je on teško povređen u teškoj saobraćajnoj nesreći...Porodica je juče posle ponoći iz Beograda krenula za Grčku, gde je Radivoje trebalo da služi u našoj crkvi na...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.