Sutra uglavnom sunčano, do 28 stepeni

Izvor: Akter, 30.Maj.2015, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra uglavnom sunčano, do 28 stepeni

U Srbiji će sutra biti pretežno sunčano i toplo, a posle podne su mestimično mogući kratkotrajni pljuskovi, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije

Kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom mogući su u planinskim predelima jugozapadne Srbije.

Duvaće slab, promenljiv vetar. Jutarnja temperatura biće od sedam do 14, a najviša dnevna od 25 do 29 stepeni.

U Beogradu će biti sunčano i toplo. Duvaće slab, promenljiv vetar. Jutarnja temperatura biće >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << oko 14, a najviša dnevna oko 28 stepeni.

U Srbiji će u narednih nedelju dana biti toplo, sa temperaturom malo iznad proseka.

Biće uglavnom sunčano, samo su u planinskim krajevima mogući kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom.

U Beogradu se u narednih nedelju dana očekuju slične vremenske prilike.

Biometeorološka prognoza za Srbiju za nedelju, 31. maj 2015. godine

Biometeorološke prilike mogu imati relativno povolјan uticaj na hronično obolele osobe. Izvestan oprez savetuje se srčanim bolesnicima i astmatičarima. Meteoropatske reakcije su moguće u blažoj formi.

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

Uglavnom sunčano, popodne moguća kiša

Izvor: B92, 31.Maj.2015, 00:53

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i toplo, a posle podne su mestimično mogući kratkotrajni pljuskovi, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije...Kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom mogući su u planinskim predelima jugozapadne Srbije...Duvaće slab, promenljiv vetar. Jutarnja temperatura...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.