Šutanovac: Naša Vojna akademija najelitnija u regionu

Izvor: Blic, 30.Jun.2011, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šutanovac: Naša Vojna akademija najelitnija u regionu

Ministar odbrane Dragan Šutanovac ocenio je da je Vojna akademija Vojske Srbije najelitnija u regionu i da je današnja završna vojna vežba "Diplomac 2011" uspešno izvedena.

"Ono što su kadeti Vojne akademije danas izvodili na terenu ne izvodi se ni na mnogo prestižnijim akademijama na način na koji se to radi ovde", rekao je Šutanovac novinarima nakon vežbe na Pasuljanskim livadama kod Ćuprije.

Šutanovac je ocenio da su uslovi za izvođenje vežbe zbog jake >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kiše i magle bili izuzetno složeni i izrazio zadovoljstvo što je i pored toga vežba protekla na najbolji način.

On je čestitao načelniku Vojne akademije, brigadnom generalu Mladenu Vuruni i načelniku Generalštaba VS generalu Miloju Miletiću i podsetio da je ono što je danas prikazano na Pasuljanskim livadama samo završni deo vežbe koja je trajala mesec dana.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šutanovac: VA najelitnija u regionu, vežba uspešna

Izvor: Studio B, 30.Jun.2011

Ministar odbrane Dragan Šutanovac ocenio je da je Vojna akademija Vojske Srbije najelitnija u regionu i da je završna vojna vežba "Diplomac 2011" uspešno izvedena..."Ono što su kadeti Vojne akademije danas izvodili na terenu ne izvodi se ni na mnogo prestižnijim akademijama na način na koji se...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.