Štrajkuje glađu jer mu je kćerka dobila otkaz

Izvor: Blic, 12.Apr.2011, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Štrajkuje glađu jer mu je kćerka dobila otkaz

Penzioner Slavoljub Kovačević iz Gornjeg Milanovca danas je počeo štrajk glađu ispred kabineta predsednika opštine, zbog otkaza koji je dobila njegova kćerka Snežana.

Kovačević je novinarima kazao da mu kćerka ima troje male dece i da ne može da izađe iz kuće, ali je odlučio da se bori za njena prava jer su mu opštinski funkcioneri obećavali da će Snežana dobiti novi posao posle privremenog zaposlenja u nekim ustanovama.

Štrajkač je kazao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da su, dok njegovo dete ne može da nađe posao, pojedini direktori opštinskih preduzeća u njima zaposlili svoju decu.

Predsednik opštine Milisav Mirković rekao je novinarima da pojedini funkcioneri zaista koriste svoj položaj za zapošljavanje dece i da je tačno da prema Snežani nisu ispunjena sva obećanja, ali da je problem i to što sada stotine mladih sa fakultetom traže radno mesto u opštini.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŠTRAJKUJE GLAĐU JER MU JE KĆERKA DOBILA OTKAZ

Izvor: Kurir, 12.Apr.2011

GORNJI MILANOVAC - Penzioner Slavoljub Kovačević iz Gornjeg Milanovca počeo je štrajk glađu ispred kabineta predsednika opštine zbog otkaza koji je dobila njegova ćerka Snežana...Kovačević je novinarima kazao da mu ćerka ima troje male dece i da ne može da izađe iz kuće, ali je odlučio...

Nastavak na Kurir...

Penzioner prekinuo štrajk glađu

Izvor: S media, 12.Apr.2011

Penzioner Slavoljub Kovačević iz Gornjeg Milanovca, koji je jutros počeo štrajk gladju zbog otkaza koji je dobila njegova kćerka Snežana, odlučio je da prekine protest do ponedeljka. ..Penzioner Slavoljub Kovačević iz Gornjeg Milanovca, koji je jutros počeo štrajk gladju zbog otkaza koji...

Nastavak na S media...

PENZIONER U GORNJEM MILANOVCU PREKINUO ŠTRAJK GLAĐU

Izvor: Kurir, 12.Apr.2011

GORNJI MILANOVAC - Penzioner Slavoljub Kovačević iz Gornjeg Milanovca, koji je jutros počeo štrajk glađu zbog otkaza koji je dobila njegova ćerka Snežana, odlučio je da prekine protest do ponedeljka...Kovačević je počeo štrajk ispred kabineta predsednika opštine, a protest je prekinuo nakon...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.