Šta je ovo na nebu iznad Beograda? (FOTO)

Izvor: BKTV News, 27.Avg.2014, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta je ovo na nebu iznad Beograda? (FOTO)

Posle fotografija oblaka iznad Bariča koje je juče poslao Vlada Spasić, javio se i Darko Dakić koji je sličnu pojavu snimio na nebu iznad Novog Beograda i Zemuna.

Dakić je juče u periodu od 11.30 sati do 17 sati video bele i neobične tragove na nebu.
- Pokušao sam da upozorim Agenciju za zaštitu životne sredine da je nebo izuzetno neobično , da avioni ostavljaju tragove iza sebe koji ostaju satima i da se od tih tragova formiraju oblakolike mase koje polako >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << padaju na tlo. Rečeno mi je da Agencija nije nadležna za zagađivanje vazduha a da koncentracije zagađenja tla na aluminijum, stroncijum i barijum koji su potvrđeni kao „pratioci“ kemtrejlova Agencija ne moze da ispita jer nema opremu . To bi jedino mogla ovlašćena prtivatna firma da uradi ali Ministarstvo poljoprivrede u čijem sastavu je Agencija za zaštitu životne sredine nema novca za to, a i sam postupak bi trajao makar mesec dana jer bi morao biti raspisan tender za ceo postupak – kaže Dakić, čitalac koji nam je poslao fotografije.

Iako iz RHMZ-a poručuju da je u pitanju prirodna pojava i da nema potrebe da se stvara misterija, građani su ipak skeptični. Dok jedni uživaju u pogledu na nebo koji je išaran tragovima mlaznih aviona, drugi se plaše i žele da ispitaju koncentraciju aluminijuma, stroncijuma i barijuma.
Izvor: blic.rs
The post Šta je ovo na nebu iznad Beograda? (FOTO) appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.