Severokorejski general kažnjen pomoću minobacača

Izvor: Vostok.rs, 25.Okt.2012, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severokorejski general kažnjen pomoću minobacača

25.10.2012. -

Bivši zamenik ministra odbrane KNDR Kim Čol koji je kažnjen početkom 2012. godine, ubijen je neobičnim, čak i za Severnu Koreju, načinom: njega su vezali za stub i streljali iz minobacača, piše The Daily Telegraph.

Prema informacijama Telegraph-a, takav način je izabran po naređenju državnog rukovodioca Kim Džong Una koji je tražio da od generala „ne ostane nikakvih tragova, čak ni jedne dlake“.

Kim Čol koji je kažnjen za nepoštovanje dana žalosti zbog smrti prethodnog šefa države Kim Džong Ila. Mediji prenose da su generala uhvatili pijanog za vreme dana žalosti.

Izvor: Glas Rusije, foto: EPA    

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Severnokorejski zvaničnik "pogubljen minobacačkom vatrom"

Izvor: Blic, 25.Okt.2012

Južnokorejski mediji pišu da je jedan visoki zvaničnik severnokorejske vojske pogubljen tako što je u njega ispaljeno nekoliko granata iz minobacača. Zamenik vojnog ministra Severne Koreje Kim Čol navodno je pogubljen na ovako brutalan način posle naredbe Kim Džong-una da iza njega "ne ostane...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.