Saradnja zdravstvenih vlasti Beograda i Zagreba

Izvor: Akter, 29.Maj.2015, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saradnja zdravstvenih vlasti Beograda i Zagreba

Zavodi za javno zdravlje Zagreba i Beograda sklopili su danas Protokol o saradnji u istraživačkom radu, razmeni znanja i veština i ispitivanju kvaliteta životne sredine, zdravstvene bezbednosti hrane i svih aspekata koji se tiču zdravlja stanovništva, saopštila je gradska uprava Beograda

"Drago mi je što je prepoznat regionalni značaj Beograda, budući da Zavod za javno zdravlje Zagreba funkcioniše u okviru evropskih propisa i da saradnja omogućava usaglašavanje sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << evropskim normama", rekao je na svečanosti u Skupštini Beograda gradonačelnik Siniša Mali.

On je dodao da beogradski i zagrebački zavodi za javno zdravlje, zajedničkim delovanjem "pokrivaju" veliko tržište za razna ispitivanja, u cilju da građani imaju kvalitetnu životnu sredinu i da koriste zdravu i bezbednu hranu.

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

Gradski zavodi za javno zdravlje Beograda i Zagreba potpisali protokol o saradnji

Izvor: Kurir, 29.Maj.2015

BEOGRAD - Zavod za javno zdravlje Grada Zagreba i Gradski zavoda za javno zdravlje Beograda potpisali su danas Protokol o saradnji, kojim se utvrđuje zajednička delatnost u istraživačkom radu, razmeni znanja i veština i ispitivanju kvaliteta životne sredine, zdravstvene bezbednosti hrane i svih...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.