STEFANOVIĆ: Muž Maje Adrovac uhapšen u Švajcarskoj, 46 palo zbog mita i pranja novca!

Izvor: Kurir, 18.Mar.2016, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STEFANOVIĆ: Muž Maje Adrovac uhapšen u Švajcarskoj, 46 palo zbog mita i pranja novca!

Ministar unutrašnjib poslova Nebojša Stefanović saopštio je danas da je Ivan Adrovac (34), suprug Maje Adrovac (32) optužene za pomaganje u pokušaju ubistva biznismena Milana Beka, uhapšen u švajcarskoj.

U širokoj akciji hapšenja u Srbiji zbog korupcije, uhapšeno je i pet osoba zbog sumnje da su prali novac.

"Uhapšen je i prekršajni sudija u Čačku, kao i jedan policijski službenik", rekao je ministar.

Na pitanje novinara da li među uhapšenima >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ima opštinskih funkcionera i da li se radi o Šarićevim parama, na kofnerenciji je rečeno da trenutno ne može da se kaže kome novac pripada, ali da svakako potiče od trgovine narkoticima.

Stefanović je dodao i da je uhapšeno 15 saobraćajnih policajaca iz Beograda.

Oni su uhapšeni zbog sumnje da su izvršili krivično delo primanje i davanje mita, a dodao je i da je uhapšeno još nekoliko lica zbog različitih krivičnih dela, uglavnom zloupotrebe službenog položaja i pronevere novca.

"Tužilaštvo sprovodi istragu, sudovi odlučuju ko je kriv, a mi smo svoj deo posla uradili kao MUP", naveo je Stefanović.

On je istakao i da Srbija više neće primati nove migrante.

Autor: EPK,Foto: Printscreen

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšeno 15 saobraćajnih policajaca

Izvor: Press, 18.Mar.2016

Beograd -- Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović saopštio je da je uhapšeno 15 saobraćajnih policajaca u grupi od ukupno 46 uhapšenih. . Oni su uhapšeni zbog sumnje da su izvršili krivično delo primanje i...

Nastavak na Press...

UHAPSENO 15 POLICAJACA SUDIJA I JOS 5 OSOBA Velika akcija protiv korupcije i PRANJA NOVCA

Izvor: medio.rs, 18.Mar.2016

Uhapšeno je i 15 pripadnika beogradske saobraćajne policije, koji su izvršili krivično delo primanja mita, čime je pričinjena materijalna šteta od tri miliona dinara..Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović saopštio je da je uhapšeno pet osoba koje se sumnjiče da su od 2009. godine...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.